کارخانه تولید کارتن| برترین کارخانه کارتن سازی تهران

کارخانه-تولید-کارتن| امین پکیجینگ

صنعت کارتن سازی

صنعت-کارتن-سازی
کارخانه تولید کارتن چگونه به وجود آمد؟

این روزها اگر نگاهی به اطراف خود بیندازیم، با انبوهی از جعبه های کارتنی کوچک و بزرگ مواجه می شویم. جعبه هایی که ذهن ما را به سمت یکی از صنایع بزرگ جهان، یعنی صنعت کارتن سازی می کشانند ،امروزه هزاران کارخانه تولید کارتن کوچک و بزرگ در سطح دنیا وجود دارد. صنعت کارتن سازی، پا به پای تولید و تجارت الکترونیک رشد می کند؛ چرا که هیچ محصولی به بازار فروش ارائه نمی شود، مگر آنکه نیاز به بسته بندی داشته باشد. قبل از اینکه با این صنعت آشنا شویم و بدانیم در یک کارخانه تولید کارتن چه می گذرد، بد نیست مختصری به تاریخچه ساخت کارتن بپردازیم.

تاریخچه کارتن سازی

تاریخچه-کارتن-سازی
امروزه نیز مقوا و کارتن، به عنوان محصولات جانبی کاغذ، نقش به سزایی را در دنیای مدرن ایفا می کنند

مورخان بر این باورند که مقوا، نخستین بار در چین اختراع شد و سپس، رفته رفته به شکل کارتن های چند لایه و موج دار امروزی درآمد. در دوران امپراطوری هان شرقی، سای لون (Cai Lun) با اختراع کاغذ، خدمت بزرگی به جامعه بشری کرد. از ان روز تا به حال، کاغذ به رنگ ها و شکل های مختلفی درآمده است. امروزه نیز مقوا و کارتن، به عنوان محصولات جانبی کاغذ، نقش به سزایی را در دنیای مدرن ایفا می کنند و تعداد بسیاری کارخانه تولید کارتن در گوشه و کنار دنیا در حال فعالیت هستند.

آشنایی با شغل کارتن سازی

آشنایی-با-شغل-کارتن-سازی
شغل کارتن سازی در ایران به عنوان یکی از مشاغل درآمدزا شناخته می شود.

شغل کارتن سازی را می توان یکی از پر‌‌اهمیت ترین مشاغل دنیا دانست. با گسترش و رونق خطوط تولید، شرکت های تولیدی برای عرضه محصولات خود نیاز به بسته بندی آنها دارند. بخش عمده ای از بسته بندی محصولات توسط جعبه های کارتنی، در ابعاد کوچک یا بزرگ، صورت می گیرد. رشد تجارت الکترونیک و کسب و کارهای آنلاین، بر اهمیت حرفه کارتن سازی افزوده است. شرکت های بزرگی مثل آمازون یا شرکت دیجی کالا در کشور خودمان، برای ارسال محصولات خود نیاز مداوم به جعبه های کارتنی دارند. اهمیت این حرفه در حوزه صادرات چند برابر می شود؛ چرا که کالاهای صادراتی برای پیمودن مسافت های طولانی، نیاز به بسته بندی های مقاوم تری دارند و کارتن ها باید نقش مهمی در محافظت از آنها ایفا کنند.

شغل کارتن سازی در ایران به عنوان یکی از مشاغل درآمدزا شناخته می شود. محبوبیت این حرفه افراد زیادی را به سمت راه اندازی کارخانجات کارتن سازی کشانده است. شما می توانید با یک برنامه ریزی درست و در نظر گرفتن بودجه مالی کافی، به موفقیت های چشمگیری در این حرفه دست یابید.

البته باید محتاط باشید و بی محابا دست به این کار نزنید. ابتدا لازم دارید با فرآیند کار و مراحل کارتن سازی آشنا شوید. اگر بی هیچ دانش و مهارتی و بدون در نظر گرفتن جوانب کار، اقدام به راه اندازی یک کارخانه تولید کارتن کنید، ممکن است با ورشکستگی روبه‌رو شوید.

شروع حرفه کارتن سازی در سطوح مختلف امکان پذیر است. می توانید به جای راه اندازی یک کارخانه تولید کارتن بزرگ، ابتدا با یک کارگاه کوچک شروع کنید و این کار را در ابعاد محدود انجام دهید. پس از اطمینان از جوانب مختلف کار و یافتن بازار مناسب، قادر خواهید بود کسب و کارتان را گسترش دهید.

توصیه می شود برای خرید ابزار و ماشین آلات کارتن سازی، ابتدا به ماشین آلات ضروری اکتفا کنید. برای خرید ابزار و ماشین آلات حرفه ای، بعدا هم زمان خواهید داشت. در نقطه آغازین کار، حتی می توانید به جای خرید ماشین آلات نو و آکبند، از دستگاه های دست دوم استفاده کنید و به این روش، در هزینه های راه اندازی کار هم صرفه جویی کنید.

البته بهتر است در این زمینه از راهنمایی افراد خبره و دلسوز استفاده کنید تا به اشتباه سراغ ماشین آلات نا‌‌مرغوب و دردسر‌‌ساز نروید. فراموش نکنید که از ویژگی های مهم کارخانه تولید کارتن، عرضه محصول با کیفیت و جلب رضایت متقاضیان است.

انواع کارتن ها

انواع-کارتن-ها
از کارتن نازک جعبه پیتزا گرفته تا کارتن های ضخیم و مقاوم بسته بندی لوازم سنگینی چون یخچال و ماشین لباسشویی. تنوع در تولید کارتن، انتخاب های گوناگونی را پیش روی متقاضیان قرار می دهد.

در یک کارخانه تولید کارتن، انواع گوناگونی از کارتن ها ساخته و روانه بازار می شوند. از کارتن نازک جعبه پیتزا گرفته تا کارتن های ضخیم و مقاوم بسته بندی لوازم سنگینی چون یخچال و ماشین لباسشویی. تنوع در تولید کارتن، انتخاب های گوناگونی را پیش روی متقاضیان قرار می دهد.

یکی از انواع کارتن های بسته بندی، کارتن لمینتی می باشد. بر روی این مدل کارتن می توان طرح های با‌‌کیفیتی چسباند و جعبه های زیبایی تولید کرد. انواع دیگری از کارتن ها، کارتن های سه لایه و پنج لایه هستند. این نوع کارتن ها ضخامت و مقاومت بالایی دارند و در بسته بندی محموله های سنگینی مثل یخچال یا گاز استفاده می شوند. نوع دیگر کارتن ها، کارتن های تاشو هستند که نمونه آن را در جعبه های پیتزا فراوان دیده ایم. کارتن سینگل فیکس، نوع دیگری از کارتن است که می توان ان را به صورت رولی، به دور وسایل پیچید. در بسته بندی مایعاتی مثل شیر و آبمیوه، با نوع دیگری از کارتن روبه رو می شوید که کارتن اسپتیک نام دارد. این نوع کارتن ها از محتویات داخلی در برابر نفوذ رطوبت و نور محافظت می کند.

از انواع دیگر کارتن ها می توان به کارتن های مونو، بوش، نیمه شکاف دار، دایکاتی، سینی شکل، تلسکوپی، پنجره ای و … اشاره کرد. تنوع در تولید کارتن بسیار گسترده است. انواع مختلف کارتن و جعبه های کارتنی، در رنگ ها و طرح های مختلف و با توجه به نیاز بازار و سفارش مشتری، تولید و عرضه می شود. حتی آنچه در یک شانه تخم مرغ می بینید هم یکی از انواع کارتن است.

مزایای کارتن

مزایای-کارتن
فواید کارتن سازی را می توان در تولید جعبه های کارتنی یافت. در حوزه بسته بندی محصولات، جعبه های کارتنی توانسته اند تا حد زیادی جای کیسه های نایلونی را بگیرند.

مزایا و فواید کارتن سازی بسیارند. می توان ادعا کرد کارخانجات کارتن سازی لطف بزرگی به محیط زیست کرده اند. کارتن ها از منابع طبیعی، یعنی چوب درختان، ساخته می شوند. بنابراین، اجزایی تجزیه پذیر هستند و بر خلاف کیسه های نایلونی و پلاستیکی، در طبیعت باقی نمی مانند. بنابراین، استفاده از کارتن در بسته بندی محصولات به جای مواد پلاستیکی، فواید زیست محیطی بسیاری دارد. شاید از خود بپرسید که مگر قطع درختان نوعی اسیب به محیط زیست نیست؛ در جواب این سوال می توان به قابلیت بازیافت و استفاده مجدد کارتن ها اشاره کرد. اگرچه در ابتدای تولید کارتن درختانی قطع می شوند اما کارتن های تولید شده را می توان پس از مصرف، بار دیگر تبدیل به خمیر کاغذ کرده و از ان، کارتن های جدیدی ساخت. این روش از قطع درختان بیشتر جلوگیری می کند و نیز، باعث کاهش هزینه ها می شود.

دیگر فواید کارتن سازی را می توان در تولید جعبه های کارتنی یافت. در حوزه بسته بندی محصولات، جعبه های کارتنی توانسته اند تا حد زیادی جای کیسه های نایلونی را بگیرند. تولیدکنندگان و عرضه کنندگان کالا می توانند از جعبه های کارتنی کوچک و بزرگ برای بسته بندی محصولات خود استفاده کنند. افزودن رنگ و لعابی جذاب و طرح های خلاقانه به جعبه محصولات قطعا باعث جذب مشتریان بیشتر می شود. به این ترتیب، یک کارخانه تولید کارتن می تواند به رونق صنایع و مشاغل دیگر هم کمک کند. صاحبان مشاغل مختلف می توانند با استفاده از خدمات فروش عمده کارتن بسته بندی، آنها را با قیمتی ارزان تر خریداری کنند و برای عرضه ثمر‌‌بخش محصولات خود استفاده کنند.

دستگاه های کارتن سازی

دستگاه-های-کارتن-سازی
رخی از این ماشین آلات کاملا ضروری هستند و عملا تولید کارتن بدون آنها امکان پذیر نیست.

در یک کارگاه یا کارخانه تولید کارتن از چندین نوع دستگاه تولید کارتن استفاده می شود. برخی از این ماشین آلات کاملا ضروری هستند و عملا تولید کارتن بدون آنها امکان پذیر نیست. برخی دیگر از جهت گسترش و تنوع کار مورد توجه قرار می گیرند و ضرورت کمتری دارند.

در میان دستگاه های کارتن سازی، دستگاه برش یکی از ضروری ترین ابزار است. از دیگر دستگاه های کارتن سازی می توان دستگاه چاک زن، دایکات، لمینت ساز، تسمه کش، لب چسب، منگنه کوب و دستگاه چاپ را نام برد. از هر یک از ماشین آلات نام برده، انواع مختلفی با قیمت های متفاوت وجود دارد. تعیین قیمت دقیق این دستگاه ها دشوار است؛ چراکه برند‌‌های مختلف، قیمت های متفاوتی را ارائه می دهند؛ به علاوه، قیمت ها ممکن است با نوساناتی همراه باشد. اما بطور کلی می توان گفت دستگاه برش و چاک زن جزو گران ترین و دستگاه تسمه کش و منگنه زن از ارزان ترین دستگاه های موجود در یک کارخانه تولید کارتن هستند.

فرآیند کارتن سازی

فرآیند-کارتن-سازی
برخی از مراحل کارتن سازی را می توان به صورت دستی انجام داد.

در فرآیند کارتن سازی از پالپ چوب یا ضایعات کاغذ برای تهیه خمیر کاغذ استفاده می شود. جالب است بدانید در فرآیند تولید کارتن، چیزی حدود 90درصد و حتی بیشتر، از کاغذهای بازیافتی استفاده می شود. خمیر کاغذ سپس به شکل کاغذ بسته بندی در می آید.

این کاغذ از مراحل تعیین سایز، کنگره دار شدن و چسباندن عبور می کند. در مرحله بعد، این کاغذهای آماده شده، برای تولید ورق کارتن و مقوای کارتن به بخش های دیگر فرستاده می شوند. ورق ها و مقوا های کارتن مراحلی دیگر را می گذرانند تا کارتن های مورد نظر، طراحی و تولید شوند.

بعد از تولید ورق در کارخانه کارتن سازی، این ورق ها با عبور از دستگاه های کارتن سازی تکامل می یابند. در یک کارخانه تولید کارتن، ابعاد دقیق کارتن ها توسط دستگاه برش، اندازه گیری و اعمال می شود. در مرحله دیگر، کارتن ها از دستگاه چاپ و چاک زن می گذرند. دستگاه دایکات طرح های هندسی مختلف را روی کارتن ها در می آورد و دستگاه لمینت برای ایجاد پوستر چاپ شده روی کارتن، استفاده می شود. چسباندن لبه های طرفین کارتن را دستگاه لب چسب انجام می دهد. سپس، در صورت نیاز از دستگاه منگنه کوب استفاده می شود. در نهایت هم برای امور حمل و نقل و انبار کارتن ها، دستگاه تسمه کش ، آنها را را با تسمه، بسته بندی می کند.

برخی از مراحل کارتن سازی را می توان به صورت دستی انجام داد. اما در یک کارخانه تولید کارتن بزرگ، نیاز به تجهیزات پیشرفته و اتومات است.

کارتن سازی در ایران

کارتن-سازی-در-ایران
آن دسته از مشاغل که نیاز مداوم به کارتن بسته بندی دارند می توانند با سفارش عمده ای، از خدمات کارتن سازی ارزان استفاده کنند.

در کشورمان، ایران، مراکز تولیدی کارتن، در سطوح مختلف، در حال فعالیت هستند. این کارخانجات، پا به پای خط تولید فعالیت می کنند و در شکوه و اقتدار کشور عزیزمان، سهم مهمی ایفا می کنند. شرکت های تولیدی، محصولاتی را تولید و آماده عرضه می کنند؛ شرکت های کارتن سازی، با تولید، پخش و فروش کارتن ها، به کمک آنها می شتابند و در بسته بندی و عرضه مشتری پسند محصولات، همگام با شرکت های تولیدی پیش می روند.

آن دسته از مشاغل که نیاز مداوم به کارتن بسته بندی دارند می توانند با سفارش عمده ای، از خدمات کارتن سازی ارزان استفاده کنند. امروزه، کارخانجات کارتن سازی زیادی نه تنها در تهران و حومه، که در گوشه و کنار کشورمان فعالیت می کنند. همچنین، تعداد زیادی مرکز فروش کارتن در تهران و شهرستان ها، آماده خدمت رسانی هستند. بی شک هر مجموعه ای به سهم خود گواهی است بر یافتن مرزهای خود کفایی و ارائه تولیدات ملی.

در پایتخت کشورمان، تعداد زیادی کارخانه تولید کارتن و مراکز پخش و فروش در حال خدمت رسانی و کمک به رشد صنایع کشور هستند. بطور مثال، مراکز کارخانه کارتن سازی در نصیر آباد مانند امین پکیجینگ فعالیت دارند. این مراکز، خدمات گسترده ای را در زمینه تولید و فروش کارتن خام، کارتن کالا، کارتن میوه، انواع کارتن دایکاتی، لمینتی و … ارائه می دهند.

چنانچه صاحب صنعت یا مجموعه تولیدی هستید، می توانید از این خدمات استفاده کنید. همچنین، می توانید با مراجعه به مرکز فروش کارتن سازی امین پکیجینگ در تهران، از خدمات و راهنمایی های آنها بهرهمند شوید. همین حالا با کارخانه امین پکیجینگ تماس بگیرید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *