کارتن سازی چه نوع شغلی است ؟
شغل کارتن سازی یکی از مشاغل سودمند در جهان است که امروزه رونق بسیاری یافته و توجه افراد زیادی را برای راه اندازی کارخانه به خود جلب کرده است.
شغل کارتن سازی جزء یکی از 10 شغل پول ساز در کل جهان است که امروزه بسیار مورد توجه قرار گرفته است. این شغل نیازمند تخصص اشخاصی است که در این زمینه فعالیت کرده اند و مهارت مورد نیاز را از پیش کسب نمودهاند. زیرا تنها این دسته از افراد متخصص هستند که میتوانند از ورشکستگی پس از راه اندازی این کسب و کار جلوگیری نمایند. از این رو موفقیت در این شغل نیاز به تجربه، تخصص و کمک گرفتن از افراد قدیمی تر در این حرفه، دارد. با ادامه مقاله معرفی شغل کارتن سازی و کارخانه تولید آن همراه باشید.
در حال حاضر تعداد کارخانه های کارتن سازی متعددی در کشور مشغول به فعالیت هستند. این صنعت به مرور زمان در حال پیشرفت بوده و توجه افراد زیادی را به خود جلب کرده است. به گونه ای که امروزه بسته بندی محصولات و مواد غذایی به جایی نایلون، به وسیله کارتن و مقوا انجام میشود. حتی این بسته بندیها در انواع متفاوتی به بازار داخلی و همینطور صادرات و بازار خارجی توزیع میشوند.
بررسی و معرفی شغل کارتن سازی و کارخانه تولید آن
درآمد شغل کارتن سازی پس از شروع این کار بستگی به نوع حمایت در کسب و کار و پشتیبانی آن متغیر خواهد بود. همانطور که گفته شد برای شروع فعالیت داشتن مهارت و تجربه نسبت به قدرت مالی بیشترین تاثیر را دارد. حتی این امکان وجود دارد که افراد با سرمایه متوسط بتوانند یک کارگاه کوچک کارتن سازی افتتاح کنند و شروع به فعالیت نمایند.
البته بهتر است این نکته را نیز در خصوص شروع یک فعالیت در نظر داشته باشید، که برای شناخته شدن یک کسب و کار جدید، زمان لازم است. در غیر این صورت نمیتوان در زمان کوتاهی کسب و کاری را به مردم کشور و حتی جهان معرفی کرد.
درآمد کارتن سازی چقدر است؟
در این بخش از معرفی شغل کارتن سازی و کارخانه تولید آن، به بررسی درآمد کارتن سازی میپردازیم. حرفه کارتن سازی یکی از فعالیت های رو به رشد در جامعه امروز به شمار میرود. این فعالیت که به عنوان مهمترین صنعت برای بسته بندی انواع محصولات در نظر گرفته میشود، بازار کار خوبی دارد. افرادی که در این شغل مشغول به فعالیت هستند، علاوه بر کسب درآمد بالا، میتوانند فرصت شغلی مناسبی را برای کسانی که به دنبال کسب و کار شخصی هستند فراهم کنند.
البته همانطور که پیش از این نیز اشاره نمودیم، شغل کارتن سازی بدون تخصص کافی ممکن است با ورشکستگی مواجه شود. پس افراد علاقه مند به این شغل، قبل از شروع باید در این زمینه آموزشهای لازم را دیده و اطلاعات مورد نظر را بدست آورند. هرچند برای موفقیت در این شغل تنها آشنایی با نحوه مدرن طراحی کارتن کافی نیست. بلکه باید با دستگاههایی که برای خط تولید از آنها استفاده میشود نیز آشنایی لازم را داشته باشند.
مواردی که به آنها اشاره نمودیم، در شغل کارتن سازی جزء ابتداییترین مراحل هستند. پس از راه اندازی این شغل و کارخانه تولید کارتن، لازم است تولیدکننده بتواند توجه مشتریان را به تولیدات خود جلب کند. برای این کار نیز، باید محصولات با کیفیت تولید کند که کارایی های متنوعی داشته باشند. همچنین باید دسترسی مشتریان را برای خرید این نوع محصولات آسان نماید که آنها درگیر واسطه ها برای خرید کارتن نشوند. با توجه به این فرایندها و فاکتورها، تولیدکنندگان قادر خواهند بود درآمد بالایی از کارتن سازی به دست آورند و به تولیدکننده موفقی در این حوزه تبدیل شوند.
سرمایه لازم برای شروع شغل کارتن سازی
در ادامه با معرفی شغل کارتن سازی و کارخانه تولید آن همراه باشید. شروع حرفه کارتن سازی، همچون دیگر مشاغل ممکن است درگیر نوسانات بازار شده و مشکلاتی را در ابتدای مسیر برای فرد به وجود آورد. مثلا برای شروع این کار علاوه بر تخصص و تجربه، نیاز به تهیه دستگاه های مخصوص به تولید کارتن نیز وجود دارد که ممکن است نتوان به راحتی این دستگاه ها را در ایران تهیه کرد.
از این رو فرد باید هزینه بسیار زیادی را برای شروع این کسب و کار در نظر گیرد. اما به نظر شما برای کارتن سازی چه مقدار سرمایه لازم است؟ مسلما بررسی قیمت دستگاه های مناسب، میتواند تا حدودی این سوال را پاسخ دهد. لازم است دستگاه هایی انتخاب شوند که از کیفیت بالایی برخوردار بوده و نیاز فرد را در ابتدای مسیر ورود به بازار تولید کارتن، برطرف نمایند.
البته افراد زیادی وجود دارند که برای آغاز شغل کارتن سازی، به جای سرمایه گذاری زیاد برای راه اندازی کارخانه بزرگ، یک کارخانه تولیدی کوچک راه اندازی میکنند. سپس با جذب مشتری های زیاد و کسب معروفیت، در آینده کارخانه تولیدی خود را ارتقاء بخشیده و آن را بزرگتر میکنند. پس پیشنهاد میشود افرادی که تمایل دارند وارد این بازار کاری شوند، در زمان راهاندازی ریسک نکرده و تنها دستگاه های ضروری را تهیه کنید.
سپس به مرور زمان و با پیشرفت در کار و همچنین اطمینان از ماندگاری در این حرفه، آنها میتواننند فعالیت خود را گسترش داده و اقدام به خرید دستگاه های پیشرفته تری برای تولیدات کارتن بیشتر نمایند.
مزایا و معایب شغل تولید کارتن
شغل کارتن سازی از جمله مشاغلی است که مزایا و معایب ویژه خود را دارد. همانطور که پیش از این بیان نمودیم، این حرفه بازار کار خوبی دارد و آینده روشنی در انتظار آن است. پس میتوان به نوعی آینده شغلی آن را تا حدودی تضمین کرد. اما این مسئله دلیلی برای آن نیست که معایب کارتن سازی را نادیده بگیریم. آن هم بازار رقابتی شدید در زمینه تولید کارتن است. در ادامه با معرفی شغل کارتن سازی و کارخانه تولید آن همراه باشید.
هر روز بر تعداد کارخانه های تولید کارتن در کشور و جهان افزوده میشود. این مسئله منجر شده است تا رقابت در این بازار بسیار زیاد باشد. پس افرادی که وارد این حرفه میشوند، فرصت آن را ندارند که آزمون یا خطا کنند. آنها باید بتوانند برای دوام خود، بیشترین تلاش را در این بازار رقابتی داشته باشند. تنها در این صورت قادر خواهند بود در میان دیگر رقبای سرسخت خود دوام آورده و باقی بمانند.
پس آنها نیاز دارند تا پیش از آغاز شغل کارتن سازی تخصص و سرمایه مورد نیاز را به دست آورند. هر چه میزان تخصص و دانش کارکنان کارخانه تولید کارتن بیشتر باشد، کیفیت محصولاتی که در آن تولید میشود نیز افزایش یافته و در نهایت مشتری بیشتری نیز برای خرید این محصولات به کارخانه مراجعه خواهد کرد؛ که برای این کار نیاز به سرمایه زیادی جهت خرید بهترین مواد اولیه و دستگاه خواهد بود. در این صورت میتوان شاهد رونق کارتن سازی و تولید انبوه این محصول بود.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر با امین پکیجینگ تماس بگیرید.